Ons team bestaat voornamelijk uit vrijwilligers. Zij verzorgen het lotgenotencontact, de voorlichtingen, de nieuwsbrief etc. Stichting Borderline is als vrijwilligersorganisatie regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die zich voor onze stichting en achterban willen inzetten. Onze vrijwilligers hebben allemaal ervaring opgedaan mbt tot borderline, zowel als naaste of persoonlijk herstel.

Het bestuur:

Ine Woudstra. Voorzitter Stichting Borderline.

Woon in de Achterhoek en doe dit vrijwilligerswerk met veel energie naast mijn betaalde baan en andere vrijwilligersactiviteiten. Daarnaast wandel ik graag, speel ik klarinet, brei en haak ik van alles aan elkaar, zul je mij weinig in de keuken vinden, maar wél vaak met een lekker glaasje wijn!

Ferry van Groeningen. Algemeen bestuurslid.

Sinds 2018 bestuurslid Naasten. Ik ben ouder van een dochter met borderline en wil me inzetten voor meer begrip in de samenleving rondom borderline.

Isa van der Singel , Secretaris

Student psychologie en ervaringsdeskundige. Wil me graag inzetten voor mensen met een psychische of emotionele kwetsbaarheid. Naast mijn werkzaamheden bij stichting borderline ben ik ook als vrijwilliger actief in andere maatschappelijke organisaties om dit doel na te streven. Ik zing in een rockkoor en mijn beste maatje is Buddy (een labrador).

Raad van Advies:

Raad van Advies , 

De Raad van Advies stelt deskundigheid, kennis en expertise beschikbaar ten behoeve van de Stichting Borderline en haar doelen, en zal het bestuur gevraagd en ongevraagd adviseren.

De Raad van Advies is bereikbaar via raad.vanadvies@stichtingborderline.nl

Wil je contact opnemen met het bestuur?

Stuur dan een e-mail naar: bestuur@stichtingborderline.nl.

Ondersteuning vrijwilligers:

Madelief. Zij vervult de rol van vrijwilligers coördinator vanuit onze samenwerking met MEO, een social-return dienstverleningsbedrijf.

Ik woon in Amsterdam en ben sinds december begonnen als project coördinator bij MEO. Vanaf half februari 2023 neem ik de rol  op mij als vrijwilliger coördinator bij Stichting Borderline.

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk bij Stichting Borderline?

Stuur een e-mail naar vrijwilligercoordinator@stichtingborderline.nl

Onze vrijwilligers:

EZZIE, hoofdredacteur nieuwsbrief.

Ik ben Yezzie en woon samen met man en zoon aan zee in het mooie Vlissingen. Sinds 2001 ben ik werkzaam voor de stichting als columnist voor de nieuwsbrief. Dit zit echt verankerd in mijn ziel en doe ik na 22 jaar nog met zoveel liefde en plezier. Daarbij probeer ik ook altijd mee te werken met de landelijke- en naastendagen en in de tussentijd ben ik gewoon een manusje van alles die zowel voor als achter de schermen actief is. De stichting zit echt in mijn hart. Na al die jaren is het nog nooit een moment saai geweest, ha, ha!

Lees mijn hele verhaal HIER!

JOSHA,

Ik ben Josha. Je zou het niet zeggen, maar ik ben 41 jaar. Getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen.

Diagnose ADHD gecombineerde type en veel gesprekken en cursussen later, dia diagnose borderline. Half 2022 mijn therapie afgerond. Nu kan ik werken aan nog meer herstel en bijdragen aan een breder beeld van borderline … Zo gezegd, zo gedaan: ik ben nu lerend in het geven van voorlichting bij Stichting Borderline.

RALPH, moderator website en nieuwsbrief.

Ik woon samen met vrouw, zoon en hond in het mooie achterhoekse Groenlo. In 2010 werd Borderline, PTSS, Sociale fobie en contact gestoordheid  vastgesteld bij mij. Ik heb dan ook een lang pest verleden achter de rug bij school, werk en verenigingen. Lees mijn hele verhaal HIER !

Ik werk al ruim 35 jaar in de ICT en hop van baan naar baan omdat ik “onbegrepen gedrag” vertoonde, te vaak ziek was of gewoon lastig gevonden werd. Ik begin 1 augustus (2023) dan ook bij werkgever 16 in Enschede. Ik hoop dat ik daar wat langer mag blijven werken dan 1 jaar. Verder ben ik een echte kattenmens. Ik heb twee katers gehad die bijna 19 zijn geworden. De beste therapeuten ooit. Nu hebben we een lieve hond “Spike” maar dat is toch anders.

Liz

LIZ, Redactie nieuwsbrief en socialmedia.

Ik ben een 25-jarige vrouw uit het prachtige Limburg. Mijn connectie met de stichting is gegroeid door mijn eigen diagnose van onder andere borderline. Zoals de meeste lezers waarschijnlijk ook ervaren hebben is er een flink (negatief) stigma rondom de stoornis. Ik voel me dan ook geroepen om mijn best te doen om ook de positieve kanten van mijn lotgenoten extra in het daglicht te brengen. Dit wil ik gaan doen door de redactie en de Socials te versterken.

Om toch nog even terug te komen op mijzelf, wil ik jullie vertellen dat ik een trotse kattenmoeder ben van onze skatjes Dropje & Dotje. In het Limburgse woon ik samen met mijn lieve vriend en heb ik een administratieve baan waar ik enorm blij van word. Verder doe ik sinds kort aan pilates of zoals ik het liever noem Hocus Pilates Pas. Ook ga ik mijn nieuwe taken als vrijwilliger vol enthousiasme volbrengen.

SOPHIE, Redactie nieuwsbrief en socialmedia.

Naast mijn vaste Marketing baan beheer ik, samen met een andere vrijwilliger, de social media van Stichting Borderline. Zelf heb ik ook Borderline en is het mijn persoonlijk missie om de wereld rondom Borderline te destigmatiseren.

LISALotgenotencontact.

Ik ben Elisabeth, 24 jaar en woon sinds mijn 21ste zelfstandig.

Sinds 2022 ben ik gediagnosticeerd met “Borderline”, nadat ik acht jaar binnen de GGZ hulp had gekregen, maar dan vanuit de diagnose “Asperger”. Inmiddels is deze diagnose verworpen en leer ik door middel van schematherapie om mijn Borderline diagnose een plekje te geven.

Ik ben vrijwilliger voor het lotgenotencontact bij stichting Borderline. Ik hoop met mijn ervaring een minder negatieve stempel te bevestigen over de term “Borderline”. Om zo naasten en lotgenoten een luisterend oor te bieden en door eigen ervaring een steuntje in de rug te zijn.

In het dagelijks leven houd ik van fitnessen, leuke activiteiten ondernemen met mijn lieve vriend en vriendinnen. Ik houd van dieren, maak graag reizen binnen en buiten Europa en ben dol op sushi eten.

AMBERlotgenotencontact.

Ik ben 21 jaar en kom uit Brabant. Na veel verschillende behandelingen voor onder andere borderline voel ik mij geroepen om mijn ervaringen in te zetten om anderen te helpen. Ik ben bezig met verschillende cursussen rondom ervaringsdeskundigheid en wil uiteindelijk de HBO opleiding doen. Ondertussen wil ik alvast helpen waar kan, door middel van lotgenotencontact.

JOSHA, Voorlichting.

CINDY, Redactie nieuwsbrief.

EVA, Algemeen vrijwilliger.

Heb je een vraag over :

Voorlichting? Stuur dan een e-mail naar: educatie@stichtingborderline.nl.

Lotgenoten contact? Stuur dan een e-mail naar: lotgenotencontact@stichtingborderline.nl.

De supportgroep? Stuur dan een e-mail naar: supportgroepen@stichtingborderline.nl.

Over de website, nieuwsbrief of socials? Stuur dan een e-mail naar: online_redactie@stichtingborderline.nl.