Ga naar hoofdinhoud

Wij zoeken jou!

Stichting Borderline, dé landelijk erkende patiëntenorganisatie op het gebied van de Borderline persoonlijkheidsstoornis, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken.

Wij zijn op zoek naar kantoormedewerkers, voorlichters en een vrijwilliger die het bestuur kan ondersteunen met secretariële werkzaamheden. Klik hier voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures.

Zit er niks tussen wat jou aanspreekt? Wij ontvangen ook graag open sollicitaties! Stuur deze dan naar kantoor@stichtingborderline.nl.

Het is niet perse noodzakelijk dat je zelf ook Borderline hebt of hebt gehad, ook naasten en bondgenoten kunnen solliciteren.

Belangrijk is dat we op je kunnen rekenen en dat je affiniteit hebt met de Borderline persoonlijkheidsstoornis. In verband met de coronacrisis is thuis werken bespreekbaar.

De vrijwilligers ontvangen per gewerkt dagdeel een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en zijn tijdens hun werkzaamheden voor de Stichting verzekerd tegen ongevallen.

Reiskosten worden op basis van OV 2e klas vergoed.

Heb je wat tijd over en wil je je in zetten voor een goed doel, schroom dan niet contact via de mail te zoeken voor meer informatie of om je met een cv aan te melden als vrijwilliger. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je zoeken.

Wij kijken naar je uit!

Hans de Jong

Waarnemend voorzitter Stichting Borderline

Back To Top