Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de nieuwsbrief verder willen vormgeven door bijvoorbeeld eigen ervaringsverhalen in te brengen of door op locatie mensen te interviewen die betrokkenheid hebben bij borderline. Lijkt jou dat iets? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met CV!

Wat zijn de taken?

De vrijwilligers zullen samen met de hoofdredacteur maandelijks voor de inhoud van de nieuwsbrief zorgen door artikelen te schrijven en op locatie/telefonisch interviews af te nemen die ook uitgewerkt moeten worden. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk. We zoeken vrijwilligers die leergierig zijn, zelf met ideeën komen, het leuk vinden om samen te werken en kunnen deelnemen aan (digitale) redactievergaderingen.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt (ooit) de diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis gekregen ÓF;
  • Je bent een naaste/betrokken bij iemand met de borderline persoonlijkheidsstoornis;
  • Je hebt inzicht in je eigen proces en kunt voldoende afstand nemen van je problematiek;
  • Je bent in staat je grenzen aan te geven en eventueel bespreekbaar te maken;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je werkt zorgvuldig en komt gemaakte afspraken na;
  • Je bent voor minimaal 2-4 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt ervaring met het afnemen en uitwerken van interviews;
  • Je hebt ook ervaring in het schrijven van columns, reportages of andere artikelen.

Wat kun jij van ons verwachten?

• Reis- en onkostenvergoeding.
  • Vrijwilligersvergoeding.
  • Werken in een enthousiast team.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen binnen jouw persoonlijke interessegebied bij PGO Support.
  • De mogelijkheid tot het opdoen van werkervaring als sociale activatie.

Meer weten of reageren?

Schroom niet en neem contact met ons op. Stuur je vragen of sollicitatie naar stichting@stichtingborderline.nl.