Het bestuur van Stichting Borderline is op zoek naar een “Office Manager”

Het gaat om een vrijwilligersfunctie voor 3 dagdelen (ochtenden) in de week.

Stichting Borderline is sinds 1999 een landelijke patiëntenorganisatie die zich met vrijwilligers richt op het geven van voorlichting over Borderline in de breedste zin. We doen dit o.a. via publieksdagen, het bieden van lotgenotencontact via de mail, chat en telefoon en belangenbehartiging door lidmaatschap van de koepel ‘wij zijn Mind’. De activiteiten worden uitgevoerd door gedreven vrijwilligers die zelf kenmerken of de diagnose borderline hebben.

Het bestuur is eindverantwoordelijk en bestaat uit ervaringsdeskundigen, een naaste en een hulpverlener.

De office manager is het eerste aanspreekpunt van de Stichting voor alle vragen, verzoeken van buiten en legt verantwoording af aan het bestuur.

Taken zijn:
Zorgdragen voor een veilig en prettig werkklimaat (zowel op kantoor als voor vrijwilligers die vanuit huis werken), overzicht houden en waar nodig aansturen van de activiteiten, mede zorgdragen voor de continuïteit van de activiteiten en het aantal vrijwilligers (o.a. door aannemen van nieuwe vrijwilligers). Tevens heeft de office manager een belangrijke signaalfunctie inzake knelpunten en rapporteert maandelijks over de voortgang aan het bestuur.

Profiel:
Wij zoeken iemand met affiniteit met de Borderlineproblematiek. Dat kan zijn met eigen borderline problematiek of van een naaste, of in een hulp/dienstverleningsrelatie. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand waar de Stichting op kan rekenen (continuïteit), humor en relativeringsvermogen heeft en in staat is duidelijk en open te communiceren met vrijwilligers en bestuur. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig in of de omgeving van Utrecht is.

Arbeidsvoorwaarden:
Ons kantoor in de Kargadoor, bestaande uit 3 kamers, zit in hartje centrum van Utrecht en is op loopafstand van Utrecht CS.

Door Corona zijn wij nu alleen op vrijdag op kantoor en wordt er veel vanuit huis gewerkt. Zodra het weer kan zal er weer meer vanuit kantoor gewerkt gaan worden. Als vrijwilliger ontvang je een reiskostenvergoeding, ben je WA verzekerd tijdens het werk voor de Stichting en ontvang je een vastgesteld, belastingvrije vrijwilligersvergoeding conform de regels van de belastingdienst.

Ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden en heb je tijd over en denk je te voldoen aan het profiel? Schroom dan niet contact met ons te zoeken voor nadere informatie over de Stichting en de functie.

Voor nadere inlichtingen en/of een directe sollicitatie (met motivatiebrief en CV) kan je via de mail contact zoeken met Hans de Jong via mailadres hans.dejong@stichtingborderline.nl