Word jij als vrijwilliger ons nieuwe Bestuurslid?

Het bestuur van Stichting Borderline is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die als bestuurslid ons willen komen versterken. Wij vragen zowel ervaringsdeskundigen, naasten en anderen met affiniteit voor deze problematiek, op deze oproep te reageren.

Wat zijn de taken van een bestuurslid?
· Je hebt het beheer over één of meerdere portefeuilles. Dit doe je alleen of samen met een ander bestuurslid
· Actieve deelname in strategie van de stichting
· Actieve deelname in ontwikkeling speerpunten van de Stichting
· Op indicatie deelname aan werkgroep(en) afhankelijk van portefeuille.
· Diverse administratieve taken afhankelijk van je portefeuille
· Leiding geven (op afstand) aan de Stichting samen met de overige bestuursleden
· Als hele bestuur verantwoordelijkheid nemen en dragen voor een goed werkgeverschap en organisatie.

Wat verwachten wij van een bestuurslid?
· Je voelt je betrokken bij de Borderline Persoonlijkheidsstoornis
· Je kan je vinden in de doelen die de Stichting nastreeft
· Je bent proactief
· Je bent aanwezig bij de bestuursvergaderingen in Utrecht (één keer per 4-6 weken) of via zoom
· Je voert de afgesproken taken uit binnen afgesproken termijn
· Je stemt activiteiten voor het bestuur af met het bestuur
· Je houdt je bezig met actuele ontwikkelingen rondom BPS
· Je hebt indien van toepassing voldoende afstand tot je eigen problematiek
· Je kunt strategisch- en beleidsmatig denken op HBO niveau.
· Je kunt je gemiddeld 3 uur per week vrij maken voor de Stichting
· Je kunt bij voorkeur werken met het Office pakket of het je eigen willen maken.

Wat kun je van ons verwachten?
· Reiskostenvergoeding
· Contact met lotgenoten en professionals in een kleine organisatie.
· Mogelijkheden om je (verder) te ontwikkelen
· Gratis deelname aan de landelijke dagen
· Netwerkuitbreiding met overige patiëntenverenigingen en Kenniscentrum PS
· Begrip voor jouw persoonlijke situatie.

Wat wij belangrijk vinden is dat een bestuurslid binnen een straal van 60 kilometer van het kantoor in Utrecht woont. Gezien onze huidige samenstelling van het bestuur gaat onze voorkeur nu uit naar een vrouw.

Wil je meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op. Je kunt alles vragen over deze vacature. Schrijf een mail naar ons via bestuur@stichtingborderline.nl of bel met bestuurslid Ferry van Groeningen 06 22778861.

Solliciteren? Schrijf een korte motivatiebrief met relevante CV naar: Stichting Borderline t.a.v. bestuur bestuur@stichtingborderline.nl