Ga naar hoofdinhoud

Stichting Borderline en COVID-19

Allereerst de beste wensen voor 2021! We hopen dat iedereen een beetje heeft kunnen genieten van de feestdagen ondanks de lockdown. Daarover gesproken: ons kantoor is helaas nog steeds gesloten vanwege de verscherpte coronamaatregelen. We hopen vanuit de regering binnenkort meer te horen. Tot die tijd zijn we telefonisch niet bereikbaar, ook al hebben we getracht het lotgenotencontact aangepast door te laten gaan. Je kunt ons wel gewoon mailen via stichting@stichtingborderline.nl. Onze inkomende mails zullen we zeker beantwoorden, maar ook dat kan iets langer duren dan normaal. Zodra ons kantoor weer open kan, laten we dat via de website en onze sociale media natuurlijk direct weten.

Leuk om te vermelden is dat onze landelijke coördinator Karlijn Smits, na een periode van ziekte, weer aan het werk is.

In onze vorige nieuwsbrief lieten we weten financieel hard geraakt te zijn door de coronacrisis en jullie reageerden massaal met donaties. Fantastisch! We zijn er helaas nog niet en daarom doen we nog een keer een oproepje. Ons voortbestaan hangt er letterlijk van af.

Je kunt ons op twee manieren steunen. Je kunt ons structureel steunen door donateur te worden. Meer informatie daarover vind je hier. De tweede optie is een eenmalige donatie te doen. Deze kun je doen op NL41INGB0008282791 t.n.v. Stichting Borderline onder vermelding van NOODHULP. Alvast bedankt!

Mocht je tips of ideeën hebben voor onze nieuwsbrief, dan horen we dat graag. Dat geldt ook als je een bijdrage wilt leveren. We zijn per mail altijd bereikbaar.

Back To Top