Stichting Borderline zoekt met spoed een vrijwilliger die onze social media en website wil komen managen.

Dit verwachten wij van jou:

• Wij zoeken iemand die zich voor langere tijd als vrijwilliger aan onze stichting wil binden.
  • Iemand die wekelijks ongeveer 3-4 uur tijd heeft om content te plaatsen en te verwijderen op social media en onze website.
  • Ervaring met het werken in WordPress is een pre, en anders ben je bereid dit je eigen te maken.
  • Iemand die affiniteit heeft met de borderlineproblematiek en zich wil inzetten om onze achterban nog beter zien te bereiken en van informatie te voorzien.
  • Iemand die vanuit huis kan werken en bereid is samen te werken met onze redactie van de nieuwsbrief die ook via de social media verspreid wordt.
  • Iemand die bereid is deel te nemen aan vrijwilligersoverleg en mee wil denken aan de verdere ontwikkeling van onze patiëntenorganisatie.

Wat kun jij van ons verwachten?

• Reis- en onkostenvergoeding.
  • Vrijwilligersvergoeding.
  • Werken in een enthousiast team.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen binnen jouw persoonlijke interessegebied bij PGO Support.
  • De mogelijkheid tot het opdoen van werkervaring als sociale activatie.

Meer weten of reageren?

Schroom niet en neem contact met ons op. Stuur je vragen of sollicitatie naar Hans de Jong: hans.dejong@stichtingborderline.nl