Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team lotgenotencontact kan komen versterken. Wil jij jouw opgedane ervaringen en/of herstelproces m.b.t. BPS ook inzetten ten behoeve van anderen aan onze lotgenotentelefoon en e-mailservice? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met CV!

Wat zijn de taken?

Onze medewerkers lotgenotencontact hebben als eerste prioriteit het bemannen van de lotgenotentelefoon en het beantwoorden van e-mail. Zij staan lotgenoten en naastbetrokkenen te woord, bieden hen een luisterend oor en geven desgewenst informatie en advies. Daarnaast voeren zij ook lichte administratieve taken uit zoals bijvoorbeeld het versturen van bestellingen. Daarbij kan elke vrijwilliger deelnemen in diverse projecten binnen de stichting.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt (ooit) de diagnose Borderline persoonlijkheidsstoornis gekregen ÓF;
  • Je bent een naaste/betrokken bij iemand met de Borderline persoonlijkheidsstoornis.
  • Je hebt inzicht in de eigen proces en kunt voldoende afstand nemen van je problematiek.
  • Je bent bereid om een training Lotgenotencontact te volgen via PGO Support.
  • Je bent in staat je grenzen aan te geven en eventueel bespreekbaar te maken.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je kunt goed luisteren.
  • Je werkt zorgvuldig en komt gemaakte afspraken na.
  • Je bent bereid om een training Lotgenotencontact te volgen via PGO Support.
  • Je bent voor minimaal 4 uur per week beschikbaar om op ons kantoor in Utrecht te werken.
    (In verband met de coronacrisis is werken uit huis bespreekbaar)

Wat kun jij van ons verwachten?

• Reis- en onkostenvergoeding.
  • Vrijwilligersvergoeding.
  • Werken in een enthousiast team.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen binnen jouw persoonlijke interessegebied bij PGO Support.
  • De mogelijkheid tot het opdoen van werkervaring als sociale activatie.

Meer weten of reageren?

Schroom niet en neem contact met ons op. Stuur je vragen of sollicitatie naar kantoor@stichtingborderline.nl.