Ga naar hoofdinhoud

Linda en Brenda stellen zich voor

De afgelopen weken zijn er verschillende nieuwe vrijwilligers bij onze stichting begonnen en daar zijn we ontzettend blij mee. Natuurlijk willen zij zich ook aan jullie voorstellen. We trappen af met onze nieuwe vrijwilligerscoördinator Linda en vrijwilliger Brenda.

Vrijwilligerscoördinator Linda:

‘Mijn naam is Linda Steeman en ik ben 57 jaar. Ik ben de “mam” van Jana (34) en Quincy (18) en inmiddels de oma van Otis (11 maanden). Naast mijn werk en

mijn familie is er ook tijd voor ontspanning. Ik rijd graag paard en stap nog regelmatig (bij goed weer) op de motor om eropuit te gaan. Ik houd van Haarlem en ben betrokken bij de Haarlemse politiek, omdat ik een sociale, leefbare en groene omgeving voor mens en dier heel belangrijk vind.

Sinds kort – en met veel plezier – ben ik de vrijwilligerscoördinator van Stichting Borderline. Ik werk voor “Wij zijn MEO”, een bedrijf dat meerdere stichtingen, verenigingen en bedrijven met onder andere een duurzame en sociale missie ondersteunt met de backoffice, media en managementsupport. Vrijwilligers coördineren is iets waar ik veel ervaring mee heb dankzij mooie projecten in de gemeente Haarlem en mijn betrokkenheid bij buurtprojecten en bewonersinitiatieven.

Ik hoop dat ik met de oudgedienden (de steunpilaren van de stichting) en de fantastische nieuwe mensen die zich aanmelden voor een solide basis kan zorgen om de stichting voor mensen mét of de omgeving van iemand met een borderline persoonlijkheidsstoornis te steunen met informatie en een plek te geven waar ze hun verhaal kwijt kunnen.

Wat iedereen van mij moet weten, is dat ik een dieren- en klimaatactiviste ben die al vanaf haar 7e (dus bijna 51 jaar nu!) GEEN dieren eet uit verschillende overwegingen. Dierenwelzijn, het klimaat en gezondheid zijn mijn belangrijkste aandachtspunten.’

 

Vrijwilliger Brenda:

‘Mijn naam is Brenda Koopmans, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn Amerikaanse stafford van vier in Lelystad. Ik kom uit een superfijn en warm gezin,bestaande uit mijn ouders en mijn drie jaar oudere zus. Ondanks mijn fijne jeugd kreeg ik op negenjarige leeftijd met seksueel misbruik te maken en dat heeft mijn borderline getriggerd. Bijna vanaf het begin van mijn diagnose en mijn eerste therapie wist ik al dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook voor anderen die psychisch struggelen. Nu, zeven jaar later, ben ik er echt meer dan aan toe om me daadwerkelijk in te zetten en zodoende dat ik bij de stichting terecht ben gekomen.

In de toekomst hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen in hun zoektocht naar omgang met deze verschrikkelijke verwarrende ziekte die ook zeker zijn mooie kanten heeft.

Als afsluiter van mijn introductie wil ik jullie laten weten dat ik enorm trots ben dat ik deel uit mag maken van dit fantastische team. Ik ben enorm gemotiveerd om hier iets moois van te maken en ik kijk uit naar alle leuke en bijzondere momenten die we samen gaan beleven!’

Back To Top