Ga naar hoofdinhoud

2 nieuwe vrijwilligers

De afgelopen zomer zijn er 2 nieuwe vrijwilligers bij ons begonnen. Mandy en Farijal stellen zich aan jullie voor:

”Hallo, ik ben Mandy, 26 jaar en woonachtig in Almelo, ik ben mama van 2 kindjes en heb al sinds mijn 12de levensjaar de diagnose Borderline. Mijn leven is niet over rozen gegaan en ik kijk vooral terug op een heftige periode, maar langzaam maar zeker zijn mijn ervaringen steeds meer positiever geworden en hierdoor is mijn ervaringsdeskundigheid inzetten al geruime tijd een interesse gebied van mij geworden.

Op het moment ben ik heel hard bezig met opleidingen en cursussen om zowel mijn negatieve als positieve ervaringen tot een mooi geheel samen te brengen. Ik hoop beter en sterker uit dit proces te komen, want de jaren van verschillende soorten therapieën en het opgroeien binnen de gesloten jeugdzorg heeft mij voldoende ervaring gegeven om hiermee aan de slag te gaan.

Ik ga voor Stichting Borderline het lotgenotencontact doen en ik kijk er naar uit om ervaringen te wisselen en een luisterend oor aan te bieden voor wie daar behoefte aan heeft.”

”Mijn naam is Farijal, geboren in Suriname, getogen in Noord-Holland, woonachtig in Zuid-Holland. Ik ben in de 30 en ik ben heel veel dingen en ik doe heel veel dingen, maar het belangrijkste dat ik ben is een grote zus aan een zusje van 8 jaar. Zij is mijn alles! Mijn ervaringsdeskundigheid zit in de Bipo en in het Syndroom van Marfan. Nu heb ik zelf GEEN Borderline, maar mijn moeder heeft een persoonlijkheidsstoornis met Borderline kenmerken en daar zit mijn voornaamste ervaring in.

Voor Stichting Borderline zal ik de website onderhouden en de sociale media kanalen en dan met name Facebook, Instagram en Twitter. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn collega vrijwilligers.”

 

Back To Top