Vacature Lotgenotencontact

Medewerker Lotgenotencontact (4 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team lotgenotencontact kan komen versterken. Wil jij jouw opgedane ervaringen en herstelproces m.b.t. BPS ook inzetten ten behoeve van anderen aan onze lotgenotentelefoon en e-mailservice? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met CV!

Wat zijn de taken?

Onze medewerkers lotgenotencontact hebben als eerste prioriteit het bemannen van de lotgenotentelefoon en het beantwoorden van e-mail. Zij staan lotgenoten en naastbetrokkenen te woord, bieden hen een luisterend oor en geven desgewenst informatie en advies. Daarnaast voeren zij ook lichte administratieve taken uit zoals bijvoorbeeld het versturen van bestellingen. Daarbij kan elke vrijwilliger deelnemen in diverse projecten binnen de stichting.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt (ooit) de diagnose Borderline persoonlijkheidsstoornis gekregen.
Je hebt inzicht in eigen herstelproces en kunt voldoende afstand nemen van je problematiek.
Je bent in staat je grenzen aan te geven en eventueel bespreekbaar te maken.
Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Je kunt goed luisteren.
Je werkt zorgvuldig en komt gemaakte afspraken na.
Je bent voor minimaal 4 uur per week beschikbaar om op ons kantoor in Utrecht te werken.

Wat kun jij van ons verwachten?

Reis- en onkostenvergoeding.
Werken in een enthousiast team.
De mogelijkheid tot het opdoen van ervaring en kennis in een veilig werkklimaat.
Begeleiding door onze coördinatoren.
Vrijwilligersvergoeding.

Meer weten of reageren?

Schroom niet en neem contact met ons op. Stuur je vragen of sollicitatie naar karlijn.smits@stichtingborderline.nl of bel met Karlijn. Zij is te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.30 en 14.30 op telefoonnummer: 030-276 70 71. Per post reageren kan eventueel ook: Stichting Borderline t.a.v. Karlijn Smits, Oudegracht 36 3511 AP Utrecht