Vacature Bestuurslid

Bestuurslid (4 uur per week + maandelijkse vergadering)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die onze stichting kan komen versterken. Wil jij jouw kennis, kunde en affiniteit met de borderline persoonlijkheidsstoornis inzetten voor Stichting Borderline? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met CV!

Wat zijn de taken?

In samenspraak met je collega bestuursleden ontwikkelen van beleid.
Diverse werkzaamheden, verdeeld naar specifieke aandachtsgebieden van elk bestuurslid.
Meedenken over en mee ontwikkelen van de naamsbekendheid en positie van de stichting.
Contact onderhouden met vrijwilligers en collega bestuurders.

Wat verwachten wij van jou?

Affiniteit met de Borderline Persoonlijkheidsstoornis.
Visie.
Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
In staat zijn feedback te geven en te ontvangen.
De beschikking over een computer.

Wat kun jij van ons verwachten?

Reis- en onkostenvergoeding (tot max 1 uur reistijd van Utrecht).
Vrijwilligersvergoeding.
De mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid en ambitie door te groeien naar de functie van voorzitter.
Een inspirerende omgeving met leuke collega’s met drive en passie voor wat ze doen!

Meer weten of reageren?

Schroom niet en neem contact met ons op. Stuur je vragen of sollicitatie naar karlijn.smits@stichtingborderline.nl of bel met Karlijn. Zij is te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.30 en 14.30 op telefoonnummer: 030-276 70 71. Per post reageren kan eventueel ook: Stichting Borderline t.a.v. Karlijn Smits, oudegracht 36, 3511 AP Utrecht.