OVER DE GRENS, EEN CABARETVOORSTELLING OVER BORDERLINE

Op 19 maart 2015 spelen Arno Setz en Ferry Asselbergs de vierde voorstelling van het theaterstuk “Over de Grens”

In de voorstelling, onderzoeken de theatermakers wat borderline is, of zij het zelf hebben en wat borderline kan betekenen voor ouders, partners en hulpverleners.

Absurde scènes, ontroerende liedjes en aangrijpende monologen voeren het publiek mee in de wereld van mensen met borderline en hun familie/vrienden.

Wat betekent het om borderline te hebben? Hoe is het als de persoon waarvan jij houdt borderline heeft? Hoe leg je uit wat je voelt, wat je ervaart? Een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties maar ook creativiteit, energie, humor en liefde!

De eerste 3 voorstellingen waren een groot succes en waren snel uitverkocht. Dus mocht je bij deze voorstelling aanwezig willen zijn dan is het raadzaam om snel te reserveren. Dit kan door een email te sturen aan info@sectheater.nl

De voorstelling is interessant voor volwassenen en jongeren (vanaf +/- 15 jaar) die zelf Borderline hebben en zij die zich herkennen in de problematiek, maar zeker ook voor mensen voor wie het allemaal nieuw en onbekend is.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op  www.seckunstwerkplaats.nl