Impressie publieksdag 2016

Wat was het weer een goede en mooie dag! Elk jaar weer zit ik met verbazing te kijken naar de verbondenheid die er ontstaat. En elk jaar ben ik weer zó trots op alle vrijwilligers die zich volledig geven en inzetten. Ik was wederom tot tranen geroerd. Geroerd door de kracht van mensen om zich kwetsbaar op te stellen, de openheid, de bereidwilligheid om naar elkaar te luisteren en te leren. Het is eigenlijk niet in woorden te vangen hoe dankbaar ik ben voor m’n team vrijwilligers, het bestuur en alle instanties waar we mee samenwerken. Fantastisch mensen, jullie maken echt een enorm verschil! Nooit vergeten!

Warme groet, Karlijn.
Landelijk coördinator Stichting Borderline

Evaluatie

Aan onze bezoekers vragen wij elk jaar om een evaluatieformulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens, hebben wij inzicht over wat wel en niet goed ging en wat we voor de komende publieksdagen kunnen veranderen of zeker weer kunnen gebruiken.
Hier vind u het uitgewerkte verslag van de evaluatieformulieren van het jaar 2016