Speciale middag voor omstanders

Heeft iemand in jouw omgeving de Borderline persoonlijkheidsstoornis? Zit je met vragen of zoek je handvatten om hiermee om te gaan?

Op zaterdag 1 juli organiseert Stichting Borderline een middag die exclusief bedoeld is voor omstanders van mensen met Borderline, zoals ouders, zussen, broers, partners, kinderen en vrienden.

Story4

Omstanders zitten vaak met veel vragen. Wat is borderline precies? Hoe ga ik om met het Borderline-gedrag van mijn kind, partner of zus? Hoe houd ik de relatie/vriendschap in stand? Wat moet ik doen en wat moet ik laten in een crisissituatie? Hoe bewaak ik mijn eigen grenzen?

Tijdens deze middag kun je vragen stellen en luisteren naar andere omstanders en ervaringsdeskundigen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via publieksdag@stichtingborderline.nl.

Wanneer: Zaterdag 1 juli 13.15 – 17.00 uur (programma begint om 14.00 uur).
Waar: Kargadoor Oudegracht 36, Utrecht.
Wie: ouders, kinderen, partners, zussen, broers, vrienden van mensen met borderline.
Wat: ervaringsverhalen, naastencontact, informatie.
Toegang: 5 euro, op de dag zelf bij de ingang.
Aanmelden: publieksdag@stichtingborderline.nl

Het programma volgt.